top of page
  • SESI COMMUNITY CENTER

2021 of 2020 2.0?

Bijgewerkt op: 5 jul. 2021

Hi jij daar die onze blog leest!


Wij zijn er weer en wensen jou de beste wensen in het nieuwe jaar. Wat is het een jaar geweest he? Het is geen makkelijk jaar geweest voor ons allen in het land. Een jaar waarin COVID de overhand in nam, een jaar met nieuwe gewoontes, een jaar waarin iedereen zijn/haar/hen familie minder heeft kunnen bezoeken en vooral een jaar waarin wij ons online wegwijs hebben moeten maken…


Ondanks alle drempels die erbij zijn komen kijken, heeft niemand stil gezeten en hebben wij gezien hoe medewerkers, docenten, studenten en de samenleving hebben doorgepakt om het beste uit deze tijd, maar vooral uit het jaar te halen.

Ondanks alle drempels die erbij zijn komen kijken, heeft niemand stil gezeten en hebben wij gezien hoe medewerkers, docenten, studenten en de samenleving hebben doorgepakt om het beste uit deze tijd, maar vooral uit het jaar te halen.

Als community center zijn ook wij op zoek gegaan naar creatieve mogelijkheden om onze programmeringen voort te kunnen zetten. Zo zijn wij tot mooie en nieuwe initiatieven gekomen, om de student - en maatschappelijke betrokkenheid onder de studenten te vergroten. Zo hebben wij online trainingen en workshops ontwikkeld, die wij gefaciliteerd hebben voor de eerste en tweedejaars studenten Social Work. Naast de trainingen zijn wij bezig met het ontwikkelen van twee mooie programma’ s, die wij hopelijk het komend half jaar fysiek met jullie kunnen uitvoeren.


Als community center zijn wij hard bezig geweest met het ontwikkelen en organiseren van iets heel nieuws, dit wordt binnenkort bekend gemaakt op onze socials. Dus hou deze vooral in de gaten!


Wij weten dat het niet makkelijk is en er veel van jullie gevraagd wordt. Lange tijd staren achter je laptop, continu gemotiveerd blijven, actief blijven meedoen tijdens de lessen en in de samenleving en dat je alles op orde moet hebben zoals gebruikelijk. Wij hopen dat onze nieuwe programma´s jullie een boost geven, jullie motivatie hoog houden en dat jullie je interesses terug vinden in de programma´s.


Als community center zijn wij er voor jullie, dus heb je een idee of wil je gewoon jouw ei kwijt bij een van ons? Neem dan gerust contact met ons op via de mail, Instagram of via de website.


Laten we het beste uit 2021 halen en het geen 2020 2.0 van maken!


Veel liefs,


Team SESI


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Van 0 naar 10

‘Nog even en dan ben je er” Hoevaak deze zin door mijn moeder, vriend en mijn eigen stem in mijn hoofd is uitgesproken, is ontelbaar vaak geweest deze afgelopen paar maanden. In het najaar van 2020 be

Verlangen naar het ´oude normaal´

De eerste dag thuiswerken, ergens eind maart van dit jaar, deed ik in mijn trainingsbroek en dikke trui aan. Geen blouse, geen wax in mijn haar. Ik vond het heerlijk. Wat een contrast met een normale

bottom of page